Heerlijk, het zonnetje schijnt, tropische temperaturen, het is zomer. We kunnen weer lekker naar buiten! En dat betekent... zet die barbecue maar aan!
Wat vlees op de barbecue, stokbroodje en een salade erbij, mmm genieten. Maar wil je echt eens iets anders dan normaal op de barbecue? Dat vind je hieronder een tip van De Uitdaging.
Deze smaakvolle stoofpot van De Uitdaging kun je gewoon thuis in de keuken klaar maken, maar kan ook heel goed bereid worden boven een kampvuurtje in een Dutch oven of op de barbecue.
Ingrediënten
Kruiden:
Benodigdheden
Zware stoofpan, knoflookpers, mes, snijplank en koekepan.
Bereiding
Snijd het rundvlees aan blokjes en kruid het vlees. Laat het vervolgens minimaal 1,5 uur garen in de stoofpan. Vermeng de tomatenpuree met de geperste knoflook. Snijd de groenten fijn.
De tomatenpuree met de geperste knoflook vervolgens aanbakken met de roomboter in de koekepan tot het glazig is. Daarna op volgorde toevoegen: gesneden groenten, wortels, ui, prei, champignons en de rode wijn. Laat dit zachtjes garen en voeg het na 20 minuten toe aan het gegaarde rundvlees.
Lekker eten!
Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!